Yoga Ahimsa

Er zijn heel veel soorten yoga, een van de meest voorkomende in onze westerse wereld is de Hatha Yoga. Yoga Ahimsa is een afgeleide vorm, Ahimsa staat voor geen geweld, het betekent letterlijk ‘niet schaden ‘ of ‘niet moorden ‘ en bestaat uit een combinatie van fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen en ontspanning. Iedere les geeft veel rust en leert je weer te luisteren naar je lichaam. Het is daardoor zeer geschikt voor de doelgroep senioren.

Voor yoga hoef je niet soepel of lenig te zijn, iedereen kan meedoen op eigen niveau. Lessen worden gegeven in een kleine groep, maximaal 10 deelnemers, door een gekwalificeerde yogalerares met een jarenlange ervaring.

Lessen vinden plaats in de dansstudio van CC Elckerlyc, elke maandag van 10.00 tot 11.15 uur en van 11.30 tot 12.45 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@ssbhilvarenbeek.nl of door te bellen: 06 13077072

De kosten voor het seizoen 2023-2024 bedragen € 4,50 per les, u betaalt in twee termijnen (oktober en februari) voor een heel seizoen.

Beide groepen zitten voor dit seizoen vol, een proefles kan altijd maar helaas is instromen nu even niet mogelijk.

Onze lerares Marja Leijten stelt zich hieronder kort voor (folder Yoga-mindfulness).

klik met rechtermuisknop, kies “koppeling in een nieuw venster of in nieuw tabblad ” openen, daarna downloaden