Outdoor Training

Outdoor training (meer bekend als bootcamp) is gericht op spierkracht en conditie!

De Outdoor Training vindt buiten plaats. De les wordt gegeven door een deskundige docent. De oefenstof wordt aangeboden op ieders eigen niveau, zodat iedereen mee kan doen op zijn / haar eigen tempo.

Tijdens een groepstraining van 1 uur wandel of loop je hard van de ene locatie naar de andere. Op diverse locaties (speeltuinen, sportveldjes, pleintjes met banken, trappen etc) worden veel verschillende oefeningen uitgevoerd om de spierkracht, conditie, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren. De oefeningen zijn zeer divers, waarbij we gebruik maken van elementen die we onderweg tegen komen: banken, hekjes, muurtjes, speeltuinen, heuvels en trappen (dus geen opdrachten met bijvoorbeeld boomstammen).

Naast het sportief en actief bezig zijn, is het ook een gezellige activiteit, het uur vliegt om! Je bent heerlijk buiten en je gaat met een voldaan gevoel weer naar huis.

Je bent van harte welkom om gratis een proefles mee te doen!

Groep Diessen in actie  Groep Hilvarenbeek in actie

De volgende zaken zijn nodig om mee te kunnen doen: sportieve kleding en  buitenschoenen. Wanneer het donker is tijdens de Outdoor Training adviseren wij ten zeerste een reflecterend (geel) hesje en verlichting om de arm te dragen.

Deelnemen aan de Outdoor Training staat open voor iedereen die 30 jaar of ouder is. Ook deelnemers met een fysiek probleem of beperking kunnen deelnemen. Wel is het van belang dat de docent vooraf op de hoogte is van eventuele fysieke of medische bijzonderheden!

De kosten voor de Outdoor Training bedragen € 180,- per seizoen. Voor dit bedrag kun je 40 lessen mee doen. Wil je er meer? Geen probleem! Hiervoor krijg je aan het einde een factuur voor € 3,- per extra les. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Momenteel worden er 2 lessen per week gegeven:

Maandag Docent
19.30 – 20.30 Start voor ingang Hercules in Diessen Rian Kraaijvanger
Donderdag Docent
20.00 – 21.00 Start CC Elckerlyc in Hilvarenbeek Rian Kraaijvanger

Inschrijfformulier Outdoor Training:

INSCHRIJFFORMULIER SSB